Trappstädning i Malmö – anlita LC Service & Renova

Vi på LC Service & Renova i Malmö erbjuder städservice i toppklass! Vårt mål är alltid att skapa en fungerande vardag för dig – vi har kunden i fokus. En av fördelarna med att anlita oss är att vi kan erbjuda ett så stort utbud av tjänster. Det gör att du kan lita på att få rätt hjälp när du anlitar oss.

Trygghet och hållbarhet

När du anlitar oss slipper du oroa dig för höga kostnader och slarvig städning. Vi utför alltid arbetet noggrant och anpassar våra tjänster så att du får hjälp när du behöver det. Självklart kan du välja hur ofta och med vilka städmetoder vi utför trappstädning just i din fastighet.På LC Service & Renova använder vi oss av effektiva och hållbara metoder för trappstädning. Vi städar alltid miljöanpassat med mikrofiber för att slippa använda kemikalier.


Priser och kontakt

Gör din offertförfrågan på hemsidan redan idag eller ring oss om du har frågor. Vi berättar gärna mer om våra priser och tjänster. LC Service & Renova har hjälpt ett stort antal kunder i Malmö till en smidigare trappstädning genom åren. Anlita oss du också – vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Nöjd Kundgaranti

Vår målsättning är att alltid leverera bra kvalité på samtliga arbeten ute hos kunden. Våra utförda tjänster enligt överenskommelse med kunden ska stämma överens med de förväntningar och behov samt krav på kvalité som utlovats.Med vår nöjda kundgaranti rutin kan vi garantera att arbetet blir till kundens belåtenhet!

Lång Erfarenhet

LC Service & Renova har lång erfarenhet inom städbranschen, vårt höga krav på kundservice och kvalité har därför bidragit till att vi stadigt gått framåt och ökat företagets kundkrets till en nivå som vi idag är stolta över. Jämfört med de stora städkoncernerna är vi trots allt ett mindre företag men det vill vi påstå är till stor fördel för Våra Kunder.

Stark Miljöprofil

LC Service & Renova strävar efter en gemensam helhetssyn i miljöarbetet som ska påverka och ingå som en naturlig del i all vår verksamhet. Vi värnar om miljön och prioriterar miljömärkta produkter, ergonomiska städredskap & städmetoder i vår städning. Vi utgår från att följa den miljölagstiftningen som gäller.

Ring oss idag: 040 - 93 24 00